Doorgaan naar hoofdcontent
Team 4 zet zich in voor Mathi's hoop tijdens de warmste week.
(Deze organisatie zet zich in om kinderen weerbaarder te maken zodat ze leren opkomen voor zichzelf en ze ook 'neen' durven zeggen. ZEG NEEN TEGEN PESTEN! Deze organisatie stuurt ook troostpakketjes op naar kinderen die gepest worden. In elk troostpakketje zit een mooie brief, een troostpopje alsook een dikke duim. De kinderen van team 4 kunnen jullie er alles over vertellen.
Daarom nodigen we iedereen uit naar onze school op DINSDAG 17 DECEMBER VAN 15 U TOT 18 U.  


 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Scoren voor gezondheid (3) Nu nog een paar sfeerbeelden van de mensen van Club Brugge zelf :)    
  Schoolreis naar het buitenland:  Nausicaa Op dinsdag 26 september trokken de leerlingen op schoolreis naar Boulogne. Daar bezochten ze het Nationaal Zeecentrum en het grootste aquarium van Europa. Over de middag konden de leerlingen buiten aan het strand genieten van hun meegebracht lunchpakket.

I

  Eerste schooldag 1 september 2022 Vandaag kwam iedereen weer welgezind aan op school. We zijn deze morgen gestart met een lekker ontbijt op de speelplaats. Daarna dansten we het nieuwe schooljaar in.  Hieronder zien jullie al onze klasgroepen en ook een paar sfeerbeelden van deze voormiddag. In de namiddag deden we met heel ons team enkele teambuildingactiviteiten zodat de nieuwe leerlingen van ons team (nestje 4) zich ook vlug zullen thuis voelen bij ons.