Doorgaan naar hoofdcontent
De warmste week


Op dinsdag 17 december was er in de school VBS de Loopbrug een heuse warme namiddag en avond. De kinderen organiseerden dit mooie initiatief voor ‘Mathi’s hoop’ uit Zedelgem  (een organisatie die zich inzet om kinderen weerbaar te maken; zeg nee tegen pesten).
De kinderen hadden sponsors gezocht om spel-tijd te verdienen. Per binnengebrachte euro mochten ze een knikker gooien in een reuzenbokaal. Daarmee verdienden ze meer dan twee uur spel-tijd. De kinderen van team 4 bereidden een aantal leuke spelactiviteiten voor (elk voor de drie andere teams). Deze activiteiten waren ingekleed in het thema van de warmste week.
Daarna mochten de ouders en grootouders op school genieten van de leuke kerstsfeer, de kindermarkt (waar knutselwerkjes van alle kinderen van de school verkocht werden), een drankje en een hapje in de sfeervolle bar alsook van het warmste podium waar kinderen het beste van zichzelf gaven.
Deze actie bracht maar liefst 2500,11 euro op. De kinderen van team 4 zijn super blij om dit bedrag integraal te storten aan de warmste week voor de organisatie : MATH’IS HOOP uit Zedelgem.











 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Scoren voor gezondheid (3) Nu nog een paar sfeerbeelden van de mensen van Club Brugge zelf :)    
  Schoolreis naar het buitenland:  Nausicaa Op dinsdag 26 september trokken de leerlingen op schoolreis naar Boulogne. Daar bezochten ze het Nationaal Zeecentrum en het grootste aquarium van Europa. Over de middag konden de leerlingen buiten aan het strand genieten van hun meegebracht lunchpakket.

I

  Eerste schooldag 1 september 2022 Vandaag kwam iedereen weer welgezind aan op school. We zijn deze morgen gestart met een lekker ontbijt op de speelplaats. Daarna dansten we het nieuwe schooljaar in.  Hieronder zien jullie al onze klasgroepen en ook een paar sfeerbeelden van deze voormiddag. In de namiddag deden we met heel ons team enkele teambuildingactiviteiten zodat de nieuwe leerlingen van ons team (nestje 4) zich ook vlug zullen thuis voelen bij ons.