Doorgaan naar hoofdcontent
De warmste week


Op dinsdag 17 december was er in de school VBS de Loopbrug een heuse warme namiddag en avond. De kinderen organiseerden dit mooie initiatief voor ‘Mathi’s hoop’ uit Zedelgem  (een organisatie die zich inzet om kinderen weerbaar te maken; zeg nee tegen pesten).
De kinderen hadden sponsors gezocht om spel-tijd te verdienen. Per binnengebrachte euro mochten ze een knikker gooien in een reuzenbokaal. Daarmee verdienden ze meer dan twee uur spel-tijd. De kinderen van team 4 bereidden een aantal leuke spelactiviteiten voor (elk voor de drie andere teams). Deze activiteiten waren ingekleed in het thema van de warmste week.
Daarna mochten de ouders en grootouders op school genieten van de leuke kerstsfeer, de kindermarkt (waar knutselwerkjes van alle kinderen van de school verkocht werden), een drankje en een hapje in de sfeervolle bar alsook van het warmste podium waar kinderen het beste van zichzelf gaven.
Deze actie bracht maar liefst 2500,11 euro op. De kinderen van team 4 zijn super blij om dit bedrag integraal te storten aan de warmste week voor de organisatie : MATH’IS HOOP uit Zedelgem. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Carnaval in VBS de Loopbrug Alle kinderen van onze school hielden een carnavalsoptocht. Daarna mochten ze genieten van al het lekkers dat klaar stond. 

Voorleesweek! De kinderen van team 4 en team 3  lazen een prentenboek voor aan een leerling van team 1 of team 2. Die kinderen genoten met volle teugen en vonden het fijn dat ze mochten luisteren een verhaal. 
Nausicaa deel 3